DALL·E 2024 04 25 11.26.26 A female dental technician in her 30s standing in a dental laboratory. She is wearing a white lab coat and has light br

Customer Service Manager – Tandtechnisch Labo

Dit innovatief, all-round dentaaltechnisch laboratorium met verschillende vestigingen in de regio Antwerpen streeft met een team van 90 medewerkers dagelijks naar de beste totaalbeleving voor zowel tandartsen als dentaalspecialisten. Gewapend met expertise en diepgaande productkennis bieden we de beste oplossingen voor elke patiënt en elk dentaaltechnisch vraagstuk.

Over de rol:

Als Customer Service Lead ben je verantwoordelijk voor de customer service afdeling van ons laboratorium. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende communicatie, het verzenden van uitgaande communicatie en het beheren van operationele communicatie met tandartsen. Daarnaast ben je een belangrijke schakel in het implementeren van nieuwe processen op het gebied van administratie en communicatie met tandartsen. Je focus ligt op het optimaliseren van efficiëntie en het stroomlijnen van dagelijkse informatie-uitwisseling tussen ons laboratorium en tandartsen. Je levert input over de dagelijkse werking en draagt bij aan continue verbeteringen.

Gewenst profiel:

  • Je bent een empowerende leider die in staat is om een team te motiveren en te begeleiden.
  • Je fungeert als een schakelfunctie tussen twee groepen met diepgaande kennis van zaken, namelijk technici en tandartsen.
  • Je hebt ervaring in de sector van tandtechniek of hebt gewerkt binnen een dienst voor stomatologie of MKA-chirurgie.
  • Je bent woonachtig in de regio (Thielen) en bent Nederlandstalig.

Wat kan je verwachten:

  • Een dynamische werkomgeving binnen een innovatief dentaaltechnisch laboratorium.
  • Een verantwoordelijke positie waarin je kunt bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.
  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de enthousiaste en gedreven Customer Service Lead die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar liske@nuwhi.be We kijken ernaar uit om van je te horen!

Als gespecialiseerde rekruteringsfirma zijn wij toegewijd om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en werkgever. We zullen je gedurende het hele wervingsproces, vanaf het eerste contact tot aan je indiensttreding, ondersteunen.

Laat van je horen en contacteer ons via liske@nuwhi.be of roxane@nuwhi.be.