dental, dentist, implant8076935.jpg

Vestigingsleider Tandtechnisch labo regio Antwerpen

Dit tandtechnisch labo wil groeien in de regio Antwerpen en zijn daarom op zoek naar een ervaren tandtechnieker die de uitbouw van de vestiging en de optimalisatie van de relatie met (potentiële) klanten voor zich kan nemen.

Dit labo heeft in de afgelopen jaren een enorme kennis opgebouwd in (digitale) dentaaltechniek en in de service naar de klanten.

Wij zoeken iemand die dit imago wil uitdragen in de regio Antwerpen en zo de naambekendheid en de groei in deze regio wil en kan realiseren. Je kan rekenen op de kennis en de ondersteuning die aanwezig is in het bedrijf.

Je haalt je credits bij onze klanten alleen maar wanneer je het vak zelf goed kent en je ook effectief meewerkt, we denken hierbij voornamelijk aan het kroon- en brugwerk. We zien in jou ook de trekker voor de uitbouw van de digitalisering in onze vestiging – alle kennis hiervoor is aanwezig in andere vestigingen.

Dit betekent tevens een boeiend aandeel people management in je job: onze medewerkers ontwikkelen, meer procesgestuurde werkorganisatie, digitale skills verhogen, de teamwerking versterken, feedbackmanagement, het imago van het bedrijf als werkgever uitbouwen en uitdragen en zo nieuwe mensen aantrekken.

In je verantwoordelijkheid als vestigingsleider sta je oa in voor de werkplanning, het up-do-date houden van de tools en de eindcontrole over de afgewerkte werken, inclusief de contacten met onze klanten. Het reilen en zeilen van je vestiging wordt opgevolgd via een rapportering aan de bedrijfsleider aan de hand van goed afgesproken paramaters.

Je maakt deel uit van het management team en wordt op deze manier mede verantwoordelijk voor het beleid, de strategie en de opvolging van de volledige onderneming.

Je profiel

  • Dentaaltechnieker met minstens 10 jaar ervaring waarvan enkele jaren in kroon- en brugwerk
  • Aantoonbare ervaring in klantencontacten
  • Goede people managementvaardigheden, bij voorkeur reeds ervaring in het aansturen van een team
  • Goede communicatieve en commerciële competenties
  • Woonachtig in de regio

Zin om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur jouw CV naar roxane@nuwhi.be of naar liske@nuwhi.be en vertel ons wie je bent.