240 F 177419822 kuNMGldvVoAnHW1bXLYTPVnzwYHXgEFG

Fee Lance KAM Hospitals Vlaanderen

We zoeken een Key Account Manager (Freelancer) in ONCO/Hemato en Oftalmologie voor de ziekenhuizen in Vlaanderen + een deel van Brussel (NL regio).

Over de rol:

Ben jij een ervaren Key Account Manager met een passie voor oncologie, hematologie en oftalmologie? Wil je als freelancer werken voor een vooraanstaand farmaceutisch bedrijf dat het leven van kankerpatiënten aanzienlijk verbetert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Key Account Manager (KAM) ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van ziekenhuizen en het onderhouden van relaties met medisch specialisten en ziekenhuisapothekers. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en speelt een cruciale rol in het bevorderen van ons uitgebreide productportfolio binnen de regio Noord en een deel van Brussel (Nederlandstalige regio).

Verantwoordelijkheden:

– Bezoeken van ziekenhuizen en onderhouden van professionele relaties met oncologen, hematologen, oftalmologen en ziekenhuisapothekers.

– Voorstellen en promoten van onze innovatieve behandelingen en biologische geneesmiddelen aan medisch specialisten.

– Informeren en ondersteunen van medisch personeel over het gebruik van onze producten en de bijbehorende voordelen voor patiënten.

– Bijdragen aan de verbetering van de levenskwaliteit van kankerpatiënten door middel van onze behandelingen en ondersteunende middelen.

Gewenst profiel:

– Ervaring als Key Account Manager/Product Specialist in de farmaceutische industrie, bij voorkeur met specialisatie in oncologie, hematologie en/of oftalmologie.

– Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

– Zelfstandig en proactief, met een sterke drive om resultaten te behalen.

– Flexibel inzetbaar voor 2 tot 3 dagen per week.

– Vloeiend in Nederlands, met goede kennis van het Engels.

Over het productportfolio:

Ze bieden diverse behandelingen aan, waaronder verschillende biologische geneesmiddelen die deel uitmaken van het behandelregime voor oncologiepatiënten.

Interesse?

Ben jij de freelancer die we zoeken? We kijken ernaar uit om van je te horen!

Als gespecialiseerde rekruteringsfirma zijn wij toegewijd om de perfecte match te vinden tussen kandidaat en werkgever. We zullen je gedurende het hele wervingsproces, vanaf het eerste contact tot aan je indiensttreding, ondersteunen.

iske@nuwhi.be of roxane@nuwhi.be.