application specialist flanders medical devices jobs nuwhi

Account Manager Vlaanderen/Brussel

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in medische hulpmiddelen. Als ‘partner in medical devices’ is het uitgegroeid tot een structuur van drie units: Chirurgie, Endoscopie en Echografie.

De unit ‘Chirurgie’ ondersteunt ziekenhuizen met vakkundige kennis van het verdelen en herstellen van chirurgisch instrumentarium. Ook uitdagingen om instrumenten op maat te maken worden niet geschuwd.

Om de andere twee andere units uit te bouwen rekenen we op jou en je toekomstige collega’s.

Je komt er terecht in een dynamisch en ondernemend klimaat waar je de kans krijgt je vakkennis verder te verdiepen en je ambities waar te maken. 

Jouw rol

Als Account Manager zal je instaan voor het herstellen van probes voor echografie en de aanvragen van leentoestellen. Omdat je ook verantwoordelijk bent voor promotie, verkoop en demo’s van echografische toestellen en hun accessoires bij artsen, is een degelijke ervaring met zulke toestellen belangrijk.

Ook voor endoscopie ben je verantwoordelijke voor herstellingen van flexibele scopen en aanvragen van leentoestellen. Je verkoopt ook accessoires voor die toestellen en voor de reiniging ervan. Je bent verantwoordelijk voor opleidingen en audits omtrent flexibele endoscopie. Ervaring binnen flexibele endoscopie is een meerwaarde maar geen must.

Tot slot ondersteun je bestaande klanten én breid je met prospectie je klantenportefeuille uit. 

Jouw talenten

Als Account Manager voor Vlaanderen en Brussel ben je uiteraard vlot tweetalig. Je plant je dagen zelf in, dus een sterk organisatorisch vermogen is vereist. Tegelijk ben je voldoende flexibel zodat je snel kan inspelen op onvoorziene omstandigheden, zoals defecten aan toestellen. Praktische kennis van echografische toestellen is voor deze functie aanbevolen. Dit betekent dat je perfect weet hoe zulke toestellen werken en je er zelf aan en mee kunt werken.

Je kan met onze bestaande klanten een goede langetermijnrelatie onderhouden, terwijl je ook een neus hebt voor commerciële opportuniteiten en nieuwe klanten aan je kan binden. Een mature werkattitude en voldoende teamspirit worden verwacht, dus bij voorkeur heb je al enige werkervaring.

In het ideale geval woon je centraal in je werkgebied zodat je zowel West-Vlaanderen als Limburg vlot kan bedienen.

Ons aanbod

  • Een uitdagende job in een succesvol bedrijf.
  • Aandacht voor je persoonlijke ambities en ontwikkeling.
  • Verloning afhankelijk van jouw ervaring en expertise, aangevuld met motiverende bonussen.
  • Extralegale voordelen zoals groepsverzekering, ecocheques, ruime onkostenvergoeding, …
  • Bedrijfswagen, smartphone, laptop, internet,…

Zin om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur jouw CV naar roxane@nuwhi.be of naar liske@nuwhi.be en vertel ons wie je bent.