doctor, hospital bed, delivery840127.jpg

Account Manager Respiratory North

Dit bedrijf is een vooraanstaand speler in de productie en verkoop van medische apparaten aan zorginstellingen zoals ziekenhuizen. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft het bedrijf een sterke positie verworven op de gespecialiseerde markt voor respiratoire apparatuur. In de komende jaren is deze speler van plan haar marktpositie in deze sector verder uit te breiden en te groeien in nieuwe product-marktcombinaties binnen de MedTech-branche. Vanwege deze ambitieuze groeidoelstellingen zoeken we een enthousiaste en getalenteerde accountmanager voor Vlaanderen.

Als accountmanager maak je deel uit van een team enthousiaste collega’s. Je wordt verantwoordelijk voor de regio Vlaanderen.Je bent succesvol in het genereren van leads bij zowel bestaande als nieuwe klanten en weet deze leads om te zetten in orders door middel van jouw expertise en toegevoegde waarde. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s in het commerciële team en draag je bij aan marketingactiviteiten zoals producttrainingen, webinars en demonstraties.

We zoeken een gedreven en breed georiënteerde collega met de volgende kwalificaties en competenties:

  • Vijf tot vijftien jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functies, bij voorkeur in de zorgsector.
  • Commerciële, verpleegkundige of technische achtergrond of affiniteit.
  • Sterke verkoopvaardigheden om klanten te interesseren en overtuigen.
  • Uitstekende sociale vaardigheden en teamgeest, zowel richting klanten als binnen het eigen team.
  • Affiniteit met de verkoop en onderhoud van medische apparatuur.
  • Zelfstarter met een intrinsieke motivatie om klanten te helpen en eigen doelstellingen te behalen.
  • Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels.

Deze functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als professional. Je krijgt de vrijheid om zowel persoonlijke als zakelijke doelen te realiseren binnen een platte organisatiestructuur. Bovendien ben je betrokken bij andere disciplines zoals marketing en technische dienstverlening. In strategische projecten en richting belangrijke klanten werk je nauw samen met het management en heb je invloed op de koers van de onderneming. De sterke teamgeest binnen de organisatie draagt bij aan een prettige werkomgeving. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Zin om erin te vliegen?

Stuur je CV naar liske@nuwhi.be/roxane@nuwhi.be en vertel ons iets meer over jezelf. We laten snel van ons horen!

www.nuwhi.be

The science of the perfect fit